Deze beslissingsboom is een applicatie die dewebmeester.nl vooral voor zichzelf heeft ontworpen om snel een de juiste beslissing te nemen wat betreft het aannemen van een bepaalde klant of niet. Deze applicatie kan ook gebruikt worden door klanten van dewebmeester.nl of door andere geinteresseerden om te kijken hoeveel punten ze scoren wat betreft eventuele klant van dewebmeester.nl - Veel punten (schaal 1 - 100) betekent dat dewebmeester.nl u graag als klant heef, weinig punten betekent dat u geen contact met dewebmeester.nl hoeft op te nemen en beter even verder zoeken kan naar een andere ontwikkelaar.

Deze applicatie is ook een voorbeeld applicatie. Wilt u ook een beslissingsboom applicatie? Neem dan even contact op met info@dewebmeester.nl (vergeet daarbij niet om als eerste deze applicatie te gebruiken.....)

Hieronder ziet u een lijst met "tests". Om zelf een test uit te voeren, klikt u op "ADD", kies 1,2,3,4 of 5 waarbij 1 altijd betekent dat u het niet eens bent met de stelling en 5 dat u geheel achter de genoemde stelling staat.